• Telefon: +420 604 947 075

DOSAŽENÍ SNŮ POMOCÍ KAMENŮ

Na světě má snad každý člověk sny. Ať už ty skryté, které nikomu neříkáme nebo sny, o které se rádi dělíme se svými blízkými. Ovšem stále více přibývá nesplněných, leckdy ani nevyřknutých přání. Většinou za tímto neštěstím stojí mocný ničitel, strach. Kolik z nás po něčem touží, o něčem sní, ale bojíme se neúspěchu, nemáme dostatek odvahy, likviduje nás představa, že bychom to nezvládly a tak se prostě ani nepokusíme? Je nás spousta a je to škoda! Taková škoda může náš vzácný čas na tomto krásném světě přijít draho. A to v podobě duševní nespokojenosti, která je předurčena k neštěstí. Na cestě za vašimi sny se pochopitelně v první řadě musíte přemoci vy samy. Jak? Stačí chtít. Ano, prostě chtít.  K tomu vám dopomůže pěstování vlastního sebevědomí.


ACHÁT - MODRÝ, RŮŽOVÝ ČI FIALOVÝ


Achát vám může dopomoci k pěstování sebedůvěry, pokud budete chtít :-) Zároveň pomáhá příjmat situace a okolnosti, které jsou naší přirozenosti nepřirozené, zároveň jsou však nezbytně nutné k cestě za našimi sny.  Již od starověku je tento polodrahokam využíván jako kámen proti špatným myšlenkám.

Modrý achát a stříbrný Buddha         Růžový achát a stříbrný Buddha         Fialový achát a stříbrný Buddha


Nezáleží na tom, jestli chcete být olympionickým vítězem v atletice nebo mít cukrárnu. Ať už je váš sen jakýkoliv, každá cesta k cíli vyžaduje určitá nadání.


AMETYST


Ametyst podněcuje naše nadání a otevírá nitro každého z nás.  Ametyst má opravdu blahodárné účinky na naši mysl. Má naprosto dokonalou uklidňující schopnost. Zároveň nás Ametyst dokáže povzbudit. Sám vycítí co v danou chvíli naše tělo a mysl potřebuje.

Ametyst, Opalit a stříbrný Buddha

Opalit - pomáhá nám naladit se na stejnou vlnu ostatních lidí, což nám může pomoci v komunikaci při cestě

 

Cestou za našimi sny je v každém případě dobré odhodit stranou stud. Ostych brání čisté mysli a není v souladu se sebevědomím.


LESKLÝ ONYX


Pokud tedy patříte mezi lidi, které ať již sem tam nebo příležitostně trápí stud, onyx se brzy stane vaším dobrým přítelem. Onyx podporuje logické myšlení a pomáhá k dosažení cílů.


Lesklý onyx se stříbrným Buddhou        Lesklý onyx se stříbrnou rukou Fátimy    Lesklý onyx a bílý korál


BÍLÝ KORÁL -poskytuje vyjadřovací schopnosti.